Tiedotteet 2021

Syksyllä Kalajärveen istutettiin n. 20000kpl kuhan poikasia. Poikasten koko oli hyvä, keskimäärin 80/81 mm. Tämä johtunee lämpimästä alkukesästä jolloin kasvuolosuhteet poikasille olivat hyvät.

Keväällä 2021 istutettiin Kalajärveen 1000 kpl ankeriaan poikasia. Ne ovat saalistuskokoisia vasta noin kuuden/seitsemän vuoden kuluttua.

Osakaskunnan yleinen kokous pidetään 7.12.2021 Näätämajalla alkaen klo 19.00. Kahvitus klo 18.30. Kokouksesta on ilmoitettu JP Kunnallissanomissa.

Hoitokunta toivoo kalastajilta saalismääriä. Saalismääriä on seurattu yli kolmevuosikymmentä. Näillä määrien seurannalla pyritään seuraamaan kalojen kuntoa ja määrää. Kalastus määrät ei johda kalastuksen rajoittamiseen kuten olen saanut kuulla. Tämän sivuston yhteistiedoissa on sähköpostiosoitteeni johon voi saalismäärät ilmoittaa.

Kalastuslupien ja pyydysmerkkien hinnat ovat hoitokunnan esityksestä ja yleisen kokouksen päätöksellä nostettu. Hinnat ovat olleet samat jo useamman vuoden. Osakaskunta on hoitanut saamillaan omistajakorvauksilla kalojen istutuksia mutta uuden järjestelmän myötä nämä korvaukset ovat pienentyneet joten on pakko nostaa hintoja.

Kuten olette varmaan huomanneet kalastuslupia voi ostaa sähköisesti. Kalastuslupa osiossa on tilinumero johon voi maksun suorittaa. Viestiosaan on merkittävä numerot mitä lupia ostaa. sekä nimi ja osoite.

Hoitokunta toivottaa kalastajille kireitä siimoja.

Hoitokunta